Ha szántóföldi vetőmagok, akkor...

Online termékkatalógus

  • Repce
    Repce
  • Szója
    Szója
  • Cirok
    Cirok
  • Kukorica
    Kukorica
  • Napraforgó
    Napraforgó

Letölthető kiadványok

kiadvanyok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.



A jövő genetikája - Euralis P3 repce

p3Az 1936-ban alapított EURALIS francia termelői tulajdonban lévő, szövetkezeti rendszerben működő, nemzetközi mezőgazdasági vállalatcsoport, ami több, mint 10 éve van jelen Magyarországon. 
Az elmúlt években a magyar piacon szójában, cirokban piacvezetők lettünk, és emellett évről-évre folyamatosan nő az EURALIS repcével bevetett területek nagysága.

Mi a sikerünk titka?

Egyszerű a válasz: olyan termékkínálatot tudunk biztosítani a hazai termelők részére, amiből mindenki megtalálhatja a technológia adottságainak, termesztési környezetének leginkább megfelelő, átlag feletti jövedelmezőséggel termeszthető hibridet.

Az EURALIS innovatív cégként egy saját minősítési rendszert dolgozott ki és vezetett be P3 néven.

Évente 4.000 új hibrid jelöltet állítunk elő. Ezek közül azonban csak az a 3-5 kerül köztermesztésbe, amelyek valóban kiemelkedő képességekkel rendelkeznek és teljesítményük eléri, vagy meghaladja a versenytársak legjobb termékeinek szintjét.

A P3 minősítés garancia a termelők számára, hogy az ebbe a családba tartozó repce átlag feletti képességekkel rendelkezik.P3 repce

A Magyarországon regisztrált ES IMPERIO egy közép-korai, kiemelkedő termőképességű hibrid, ami elsőként kapta meg a P3 minősítést. Intenzív körülmények között rekord termésre képes.  Nagyon jó elágazódó képessége miatt az alacsonyabb tőszámú, széles sortávú technológiában is javasolt a termesztése. Átlag feletti a betegségekkel szembeni ellenállóképesség és kiemelkedően jó Phoma tolerancia (RLM3, RLM7 génekkel rendelkezik) jellemzi. Alkalmazkodó képessége nagyon jó, ezért a kevésbé intenzív termőhelyeken is átlag feletti termésre képes.

A korai éréscsoportba tartozik a szintén P3 minősítésű ES CESARIO hibrid, amelyet kiváló kezdeti fejlődési erély és nagyon jó elágazódóképesség jellemez. Pergésre, megdőlésre egyáltalán nem hajlamos, korán betakarítható hibrid nagyon magas terméspotenciállal. További erőssége a kiváló Phoma tolerancia, hiszen RLM1, RLM7, RLM9 génekkel rendelkezik.

A közép érésű ES CAPELLO az új szezontól már elérhető a hazai termelők számára. A kísérleti és a nemzetközi üzemi eredmények egyértelműen azt bizonyítják, hogy ez a P3-as család legújabb generációs hibridje intenzív technológia mellett kiemelkedő termésre, de átlagos termesztési körülmények mellett is átlag feletti hozamra képes. A nagyon jó alkalmazkodó képesség mellett további erőssége a kiváló betegségekkel szembeni ellenállóképesség is. Phoma toleranciája az RLM7 gén miatt kiváló.

A hibridjeinkkel kapcsolatban keresse a területileg illetékes kollégánkat!
További repce ajánlatunkat itt tekintheti meg, katalógusunkat pedig itt töltheti le.

Eredményes gazdálkodást kívánva arra biztatjuk Önöket, hogy használják az EURALIS repce kiemelkedő genetikáját, hisz ÉRTÉKET ÉS BIZALMAT TEREMTÜNK! 

Balogh László
termékmenedzser
Euralis Kft.

Online termékkatalógus

  • Repce
    Repce
  • Szója
    Szója
  • Cirok
    Cirok
  • Kukorica
    Kukorica
  • Napraforgó
    Napraforgó

Letölthető kiadványok

kiadvanyok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.